Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milan: Za Ronaldinha 105 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milanov predsjednik Silvio Berlusconi je navodno spreman dati čak 70 milijuna funti (oko 105 milijuna eura) za Ronaldinha. S druge strane, Milanov trener Carlo Ancelotti kaže kako nema šanse da klub na kraju sezone proda Brazilca Kaku.


105 milijuna za Ronaldinha, ali može i Henry

ControCampo piše da je predsjednik Milana Silvio Berlusconi spreman dati čak 70 milijuna funti (gotovo 105 milijuna eura) za Ronaldinha. Ako transfer iz nekog razloga ne uspije, Berlusconi će velik dio budžeta predviđenog za Brazilca potrošiti kako bi angažirao Arsenalova kapetana Thierryja Henryja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ancelotti: Ronaldo spreman za početnu postavu Slika nije dostupna Cristiano Ronaldo u Barcu, Ronaldinho u Milan, Kaka u Real?

Nekoliko savjetnika u Milanu bliskih Ariedu Braidi i Adrianu Gallianiju mišljenja su da bi Henry bio bolji izbor od Ronaldinha jer smatraju da bi Francuz bio bolja nadopuna Brazilcu Kaki.

Interov predsjednik Massimo Moratti također 'ganja' Henryja, koji je prošli tjedan izjavio da želi ostati na stadionu Emirates. 

Kaka ne ide u Real

Kaku se prošli tjedan povezivalo s Real Madridom, no trener Carlo Ancelotti je nakon jučerašnje pobjede od 2:1 nad Livornom izjavio: "Kaka je jedan od simbola Milana i to je dovoljan razlog da ovdje i ostane". 

"Kaka je rastrzan, bori se sam sa sobom, ali ovo je teška sezona za sve nas", rekao je Ancelotti. 

Ronaldov debi

A na utakmici s Livornom na teren je, prvi puta u dresu Milana, istrčao i Brazilac Ronaldo. 

"Nije bilo lako zaigrati samo nekoliko dana nakon dolaska u klub", rekao je Ronaldo koji je nakon 63 minute zamijenio sunarodnjaka Ricarda Oliveiru. 

"Sretan sam zbog pobjede, to su 3 važna boda. Moji prvi dojmovi o klubu su odlični, a ja sam u dobroj formi iako se još moram popraviti", rekao je Brazilac. 

"Sada je sve drugačije i puno moram naučiti od ove momčadi. Zahvalan sam suigračima jer mi puno pomažu da se uklopim. Još ne znam sve njihove poteze, ali naučit ću. Ponosan sam što nosim ovaj dres", dodao je Ronaldo. 

Nije bilo sigurno kako će navijači Milana reagirati na bivšeg igrača gradskog rivala Intera, no gosti sa sezonskim ulaznicama (koji su jedini smjeli doći na San Siro) Brazilca su dočekali i više nego srdačno. 

"Igrao je pola sata i to vrlo dobro", rekao je trener Carlo Ancelotti.
"Još mora poboljšati formu, no mislim da je on igrač koji će nam postati jako važan. On ima nevjerojatan talent". 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene