Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lazio hitno traži vratara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko dana prije početka nove sezone talijanski prvoligaš Lazio našao se u velikim problemima. Naime, 23-godišnjem argentinskom vrataru Juanu Pablu Carrizu odbijen je zahtjev za talijansko državljanstvo.

Carizzo, koji je od 2005. do 2007. nastupio za River Plate 42 puta, prošli je mjesec s rimskim klubom dogovorio 5-godišnji ugovor vrijedan 7.5 milijuna eura, pod uvjetom da dobije talijansko državljanstvo. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osvetnik Tiago odlazi iz Juventusa? Slika nije dostupna Potukli se srpski vaterpolisti

Međutim, vlasti u gradiću Pinerolo nedaleko Torina odbile su Carrizove tvrdnje da u tom kraju ima rođaka i otvirile kriminalističku istragu, prenosi Gazzetta dello Sport. Argentinac bi naime, mogao biti kazneno prijevljen ako se pokaže da je falsificirao dokumente. 

Za Lazio tu tek počinju problemi. Bivši vratar Angelo Peruzzi otišao je u mirovinu, nova sezona Serie A počinje u subotu, a transfer tržnica 'zatvara' se za 10 dana. Dok se ne pronađe pravi, vrata lazia branit će 43-godišnja rezerva Marco Ballotta.

Rimski je klub navodno već kontaktirao Chelsea radio njihova vratara No.2 Carla Cudicinija. Prema pisanjima medija navodno ga žele samo posuditi. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene