Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Inter iz Milana na korak do rekorda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lider talijanskog nogometnog prvenstva Inter korak je do novog klupskog rekorda po broju uzastopnih pobjeda.

Ukoliko "Nerazzurri" u sutrašnjem ogledu Lige prvaka u Munchenu poraze Bayern biti će to 12. uzastopna pobjeda milanskog kluba u svim natjecanjima i novi klupski rekord. Posljednji put Inter je nanizao 11 pobjeda davne 1909. godine.

Pročitajte i ovo Plamen u Milanu evakuirana i škola VIDEO Eksplozija u centru Milana! Sve je u crnom dimu, gore automobili, ima i ozlijeđenih Slika nije dostupna STRAVIČNI PRIZORI FOTO I VIDEO Tragedija u Italiji: Mali privatni zrakoplov srušio se na zgradu u Milanu, poginulo osmero ljudi, među kojima i dijete

- Igramo odlično, momčad je prepuna samopouzdanja i vjerujem kako Bayernu možemo uzvratiti za poraz u Milanu, kazao je trener Roberto Mancini. 

Pobjedom u Munchenu Inter bi osim novog klupskog rekorda
osigurao i prvo mjesto u skupini, te prednost domaćeg terena u osmini finala Lige prvaka.

Zanimljivo, Inter je zadnji poraz ubilježio upravo protiv Bayerna (27. rujna), zadnju nulu upisali su protiv Udinesea (22. listopada), a potom je nanizao sedam pobjeda u Serie A, dvije u Ligi prvaka, te dvije u talijanskom Kupu. 

U prvenstvu su pobijedili Livorno (4:1), Milan (4:3), Ascoli (2:0), Parmu (2:1), Regginu (1:0), Palermo (2:1) i Sienu (2:0), u Ligi prvaka su bili bolji od Spartaka (1:0) i Sportinga (1:0), a u Kupu od Messine (1:0, 4:0).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene