Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EURO: 50 posto hrvatskih navijača očekuje plasman u drugi krug

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo nekoliko dana prije početka Eura javnost su preplavila brojna istraživanja o očekivanjima navijača. Prema Islinom istraživanju, hrvatski su uvjereni u uspjeh naše reprezentacije.

Na uzorku od 300-tinjak navijača, očekivanja su veoma optimistična.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici

Tako njih 50 posto vjeruje kako će se reprezentacija plasirati u drugi krug natjecanja, 25 posto vjeruje da će igrati u polufinalu. Onih pesimističnih je 10 posto koji misle da nećemo proći skupinu, 5 posto nezasitnih misli kako je sve osim plasmana u finale neuspjeh, dok 10 posto misli kako je i sam plasman na Euro uspjeh.

I internetska stranica Eurosporta ponudila je svojim posjetiocima anketu u kojoj su mogli glasati za šest reprezentacija koje kandidiraju za naslov na Euru, među kojima je i Hrvatska. Najviše glasova, 18 posto dobio je Portugal, dok je Hrvatska peta, ispred Francuske sa 12 posto glasova.

Što se tiče vjere u igrače, za najboljeg hrvatskog na prvenstvu, nema dvojbe. 

Gotovo polovica navijača u toj ulozi vide Luku Modrića, dok su ravnomjerno podijeljeni Niko Kovač, Mladen Petrić, Darijo Srna i Stipe Pletikosa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene