Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Austrijancima milijun eura - ako osvoje EURO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od sponzora Austrijskog nogometnog saveza, tvrtka PayLife nagradit će austrijsku reprezentaciju sa milijun eura ukoliko na predstojećem Europskom prvenstvu osvoje europski naslov.

Austrija će igrati u skupini sa Hrvatskom, Poljskom i Njemačkom i prema prognozama brojnih stručnjaka teško će do nekog zapaženijeg rezultata. U posljednjih 15 mjeseci austrijska reprezentacija je upisala samo jednu pobjedu i izbornik Joseph Hickersberger bio je meta velikih kritika. Međutim, Hickersberger nije izgubio optimizam i najavljuje austrijski prolaz u drugi krug natjecanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Vatreni dočekani uz pjesmu 'Hajde da ludujemo' Slika nije dostupna Bilić: Austriju dočekujemo sto posto spremni

PayLife je pripremio i nagrade za plasam u polufinale i finale. Tako bi ulazak među četiri najbolje reprezentacije Starog kontinenta Austrijancima donio 500.000 eura, a plasman u finale 750.000 eura. Za europsku krunu reprezentacija će dobiti milijun eura, od kojih bi pola podijelili igrač i i stručni stožer, dok bi 500.000 eura otišlo u razvoj mlađih uzrasta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene