Obavijesti Video Pretražite Navigacija
o mačku jerryju

Pogledajte kako je Milanović reagirao na pitanje o ljubimcima: "Ne možete me zamisliti s dobermanom. Sljedeći korak je vukodlak"

Sanja Musić Milanović prije nekoliko mjeseci otkrila je da se predsjednik izvrsno slaže sa susjedovim mačkom. Sada je o Jerryju progovorio i sam Milanović.

Zoran Milanović u prvom velikom intervjuu nakon raspisivanja parlamentarnih izbora s Mislavom Bagom govorio je i o kućnim ljubimcima. Točnije, o mačku Jerryju, kojeg je njegova supruga Sanja Musić Milanović spomenula u intervjuu u ožujku. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pošalice i prepucavanja Plenkovićev glasnogovornik objavio plakat kojim se traži Milanović: "Nije nasilan ni naoružan, ali je vrlo plašljiv ako..." Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra

Jerry je mačak susjeda Milanovićevih, a, prema riječima prve dame, predsjednik i Jerry su u fenomenalnom odnosu. 

No Milanović o odnosu s mačkom govori skromno.

"Aj pustite sad to. O tim stvarima nisam nikad govorio i neću. To je susjedstvo. Mi nemamo kućne ljubimce. Nemam tu razinu odgovornosti da se o živom biću, bio to pas ili mačka, brinem na način koji to zahtijeva potpuno", rekao je. 

Dodao je da zna da zna koliko ljubimci znače vlasnicima.

"To je dio familije. Ja razumijem potpuno i osjećam potrebu ljudi za kućnim ljubimcima, ali ja je nemam. Ali opet mi je drago vidjeti psa ili mačku na hodniku i uvesti je u svoj stan, no ona ima gospodara", objasnio je Milanović.

Bago mu je na to rekao kako ga ne može zamisliti da po gradu šeće maltezera.

"Ali ne možete me zamisliti ni s njemačkim ovčarom niti dobermanom. To je opet neka druga vrsta projekcije. Sljedeći korak je da imam vukodlaka. To je uvijek nastavak tebe", zaključio je kroz smijeh razgovor o kućnim ljubimcima. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene