Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Za nas je bitna jedino budućnost"

Završna obraćanja Restart koalicije: "Želimo napraviti civiliziranu Hrvatsku, a ne da se vraćaju aveti prošlosti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednju priliku za privlačenje birača, Restart koalicija iskoristila je kako bi pozvala građane da izađu na izbore, ističući kako je Restart jedina snaga koja može donijeti promjene na bolje.

Okupili su se na Markovu trgu s kandidatima i kandidatkinjama iz prve izborne jedinice i poručili da je za njih bitna jedino budućnost.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2020. Parlamentarni izbori Rezultati izbora 2020. godine Slika nije dostupna zbog sve više zaraženih Bernardić objavio: "Restart obustavlja dio predizbornih aktivnosti, nema više skupova i druženja s građanima"

„Da krenemo naprijed jer je izbor nikad jednostavniji, ili mi - ili oni! Ili novi početak restart Hrvatske ili korupcija i sve ono loše što nam je HDZ i Bandić donio protekle četiri godine“, poručio je SDP-ov Gordan Maras.

Glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas podsjetio je kako je njihov slogan „Izađi i promijeni“ te poručio da žele napraviti „jednu uljuđenu i civiliziranu građansku Hrvatsku, a ne da se vraćaju aveti prošlosti“.

Predstavnici Restart koaliciji biračima su se obratili i u Splitu te poručili kako građanima trebaju promjene na bolje jer smo u posljednje četiri godine, kažu, svjedočili eksperimentima.

Najveći skandal u Splitsko-dalmatinskoj županiji za njih je smrt 18 ljudi u splitskom Domu za starije.

Branko Grčić je upozorio na pravu krizu koja, kaže, tek dolazi u Hrvatsku. Ako osvoje vlast, obećavaju, donijet će mjere kojima će pomoći brojnim građanima.

SDP-ov Arsen Bauk najavio je kako njihov plan uključuje povećanje minimalne plaće na četiri tisuće kuna, povećanje neoporezivog dohotka na pet tisuća kuna, smanjenje PDV-a u turizmu na deset posto, donošenje zakona kojima će se sanirati posljedice potresa i na kraju moratorij na otplatu kredita.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene