Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UŽIVO NA DNEVNIK.hr-u

Lokalni izbori 2021: Nova TV donosi debate ključnih kandidata za gradonačelnike četiriju najvećih gradova

Nova TV donosi sučeljavanja kandidata za gradonačelnička mjesta u četiri najveća grada
Nova TV donosi sučeljavanja kandidata za gradonačelnička mjesta u četiri najveća grada Foto: DNEVNIK.hr
Debate će se moći gledati uživo na portalu DNEVNIK.hr, a vodit će ih neizostavno televizijsko lice svih izbora - Mislav Bago.

Lokalni izbori sve su bliže. U dosad nezamislivim okolnostima pandemije, ali i života nakon potresa, ovi izbori pred kandidate i političke opcije stavljaju veliku odgovornost, a na građanima je važan zadatak – dati svoj glas onima koji će učiniti najviše za lokalnu zajednicu. Tko će voditi njihove županije, gradove i općine sljedeće četiri godine, građani će odlučiti 16. i 30. svibnja, a kako bi prije toga dobili što više relevantnih informacija, Nova TV tijekom idućeg tjedna organizira debate ključnih kandidata za gradonačelnike četiriju najvećih hrvatskih gradova.

Kandidate za gradonačelničke pozicije Rijeke, Osijeka, Splita i Zagreba sučelit će Mislav Bago, urednik i politički komentator Nove TV koji više od 20 godina prati najvažnija događanja na domaćoj političkoj sceni. Kandidatima će postavljati pitanja koja se tiču najvažnijih društveno-političkih tema, ali i ona koja će pokazati njihovu drugu stranu, kakvu nemamo često priliku vidjeti. Gledatelji će debate moći pratiti uživo na portalu DNEVNIK.hr, a prvu u nizu imat će priliku pratiti već u ponedjeljak, 26. travnja s početkom u 12 sati. Zbog epidemioloških okolnosti to će biti prve online debate u kojima će kandidati sudjelovati putem videoprijenosa, dok će Mislav Bago raspravu moderirati iz studija Nove TV.

"Pred nama su još jedni izbori – oni za lokalno političko vodstvo – koji su po mnogočemu drugačiji od dosadašnjih. Osim što dolaze u jeku pandemije i sanacije potresom pogođenih područja, ovo je prvi put da je u sva četiri velika grada, Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci, sigurna promjena u gradonačelničkoj fotelji. U nadolazećim debatama pretendentima na lokalnu vlast postavljat ćemo najvažnija pitanja koja se tiču života naših građana i na taj način rasvijetliti koji su njihovi planovi u slučaju da se izbore za nadolazeći mandat", najavio je voditelj debata na Novoj TV Mislav Bago.

Debate pratite uživo na portalu DNEVNIK.hr od ponedjeljka, 26. travnja do četvrtka, 29. travnja, a njihove najvažnije dijelove pogledajte istoga dana u Dnevniku Nove TV. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene