Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaraženi djelatnici i štićenici

Završio inspekcijski nadzor zbog pojave korone u splitskom domu: ''Nisu utvrđene nepravilnosti u radu''

Vili Beroš
Vili Beroš Foto: DNEVNIK.hr
Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je da je završen inspekcijski nadzor Zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije i liječnice Doma zdravlja u Splitu zbog pojave koronavirusa u Domu za umirovljenike u Splitu.

Vili Beroš, ministar zdravstva, rekao je u subotu da završen inspekcijski nadzor nad Zavodom za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te nad liječnicom Doma zdravlja u Splitu zbog eventualnih propusta nakon što se u Domu za starije i nemoćne u Splitu pojavio koronavirus.

Pročitajte i ovo Pelješki most - 3 TEŠKO STANJE U DALMACIJI Razmišlja se o obaveznom cijepljenju dijela građana, Beroš objavio veliku promjenu: ''Priznavat ćemo i antigenske testove, ali..." Ivan Škaričić, ravnatelj doma za stare i nemoćne, i Ivan Kaštelan Imali temperaturu Zbog koronavirusa evakuiraju se štićenici splitskog doma za umirovljenike, ravnatelj: "Dobili smo nalaze, deset osoba je pozitivno"

“Onaj dio zdravstveno inspekcijskog nadzora koji se odnosi na funkcioniranje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije i liječnice Doma zdravlja u Splitu je gotov. I tijekom istog nisu nađeni elementi krivog postupanja. Sve je sa zdravstvenog aspekta rađeno u skladu s propisima”, rekao je Beroš.

Na pitanje kako se onda dogodilo da se u Domu pojavila zaraza, Beroš je kazao da to nije pitanje za njega, već da je njegova odgovornost funkcioniranje zdravstvenog sustava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene