Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Volim te, ćaća''

Najteži dani za bivšu voditeljicu Nove TV - nakon djeda i bake izgubila i oca: ''Sad treba spašavati nju, koja se bori s koronom''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivana Tomić, bivša voditeljica Nove TV, a trenutačna glasnogovornica HSS-a, u subotu se oprostila od oca, prije samo nekoliko dana je izgubila djeda, a prije tri mjeseca umrla joj je i baka. Trenutačno se brine zbog majke, koja je zaražena koronavirusom.

"Krešica, jučer sam gledala ovu sliku i obuzeo me neki strah da bih te mogla izgubiti. Ali odlučila sam vjerovati da ima nešto u toj hercegovačkoj tvrdoglavosti i da ćeš se izvući. Nisi htio u bolnicu daleko od kuće, htio si skončati u Tihaljini, a ne u Zagrebu. Otišao si kako si i živio. Volim te, ćaća", oprostila se na Facebooku Ivana Tomić od oca uz fotografiju.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

 

Nedavno se oprostila i od djeda. "Prije tri mjeseca otišla je moja baba Zora, a danas i on. Umro je od tuge za njom. Slikala sam ga prije tri godine u njezinoj rodnoj kući u Borajni. Rekla san: Dide, ajde malo gledaj kroz prozor tu da te lijepo uslikam. Eto ga, sad putuj, Branko. Hvala na svemu i počivaj u miru", napisala je Tomić na Twitteru.

 

Trenutačno se brine zbog majke, koja se bori s koronavirusom. ''Sad treba spašavati nju, koja se bori s koronom, a prije tri mjeseca je izgubila mamu, prije dva dana tatu i danas muža'', osvrnula se Tomić na Twitteru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene