Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Zrću

Meka za partijanere iz cijelog svijeta: Pogledajte kako se zabavljaju na Sonus festivalu

Dnevnik Nove TV provjerio je kako se partijaneri zabavljaju na festivalu Sonus na Zrću na otoku Pagu.

Sezona partijanja na Zrću još nije završila! Desetu godinu zaredom ondje se krajem kolovoza, održava Sonus festival koji privlači ljubitelje elektroničke glazbe iz cijeloga svijeta. U noćnom provodu bila je i  zadarska ekipa Dnevnika Nove TV. 

Na Sonusu su bile i Britanke obučene u šljokice, dok je Claudio primjerice na Sonus festivalu organizirao momačko veče. "Prvi put smo ovdje, organizirao sam momačku večer za prijatelja. Rekao sam, OK, idemo na Sonus festival!". 

Na ulazu u klubove strpljivo se čekalo, danima se pomno planiralo što odjenuti. Bilo je gostiju i iz Indije. "Odlučili smo doći na neki festival u Hrvatskoj i evo, odabrali smo Sonus, jednostavno je". 

"Atmosfera, ljudi, ekipa, alkohol!", opisala je Sarah iz Zadra događanja na festivalu. Cijene pića od 10-ak eura, malo su koga zabrinjavale. Gosti šalju poruku kako samo treba uživati. 

Pročitajte i ovo Gordan Grlić Radman Uvjeti i sigurnost Ministar Grlić Radman nakon posjeta navijačima u zatvoru: "Bilo je dirljivo. Djelovali su zbunjeno, nisu ni svjesni situacije"

I policija je na Zrću imala posla. Što su i jesu li pronašli i koga su kaznili, znat će se nakon što festival završi. Iduća četiri dana Zrće će biti meka za partijanere iz cijeloga svijeta. Dolaze iz 80 zemalja svijeta i vjerujemo da dobre zabave neće nedostajati.

Kako se zabavljaju partijaneri na Zrću pogledajte u video prilogu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene