Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je autor?

Zanimljiva poruka Andreju Plenkoviću osvanula u Zagrebu, reagirao i Grbin

Poruka za AP na zagrebačkom podvožnjaku - 2
Poruka za AP na zagrebačkom podvožnjaku - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Poruka za AP na zagrebačkom podvožnjaku - 4 Poruka za AP na zagrebačkom podvožnjaku - 4 Foto: DNEVNIK.hr Poruka za AP na zagrebačkom podvožnjaku - 3 Poruka za AP na zagrebačkom podvožnjaku - 3 Foto: DNEVNIK.hr Poruka za AP na zagrebačkom podvožnjaku - 2 Poruka za AP na zagrebačkom podvožnjaku - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Poruka za AP na zagrebačkom podvožnjaku - 1 Galerija 1/4 >>
Neobičan način za poziv na sučeljavanje osvanuo na zapadnom ulazu u Zagreb.

Da se približava datum parlamentarnih izbora jasno je iz plakata, stranačkih skupova i učestalog pojavljivanja političara u svim krajevima Hrvatske, a sada se politička utakmica preselila i na nadvožnjake. Na jednom takvom u četvrtak je osvanuo transparent upućen premijeru Andreju Plenkoviću.

"Pronađi hrabrost za sučeljavanje. AP javi se", piše na transparentu u zapadnom dijelu Zagreba.

Dodajmo i kako je Dnevnik Nove TV pozvao na sučeljavanje čelnike dviju najvećih stranaka, HDZ-a i SDP-a. No, dosad je samo Peđa Grbin potvrdno odgovorio na poziv. Iz HDZ-a nisu odgovorili na poziv za sučeljavanje. 

Reagirao i Grbin

Uskoro nakon objave teksta o transparentu u Zagrebu, oglasio se i predsjednik SDP-a Peđa Grbin. Ustvrdio je da "nema AP te hrabrosti. Ni malo. Jak je samo na riječima", a onda ponovio pozive na sučeljavanja.

"Čekam ga!", napisao je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene