Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Skupljač boca ubio prolaznika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novo ranjavanje na zagrebačkim ulicama dogodilo se jučer oko 16 sati. I to treće ovog vikenda. U Tijardovićevoj ulici u Prečkom, prema neslužbenim informacijama, nasmrt je izboden muškarac, a ubojica je pobjegao s mjesta zločina.

Kako neslužbeno doznajemo, u parku u Tijardovićevoj ulici je došlo do svađe između 43-godišnjeg skupljača boca i 57-godišnjeg prolaznika s psom.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Skupljač boca je u jednom trenutku izvadio nož i ubo muškarca koji je šetao psa, nakon čega je ovaj pao, a ubojica ga je nastavio bosti dok je ležao na tlu.

>> Opet nemirna noć: Pokušaj ubojstva u Zagrebu

>> Zagreb: Policajci noćas dvaput koristili vatreno oružje u lovu na bjegunce

Ubojica je potom pobjegao s mjesta zločina, a nesretni muškarac od zadobivenih je ozljeda preminuo. Ubojica je ubrzo uhvaćen i to u tramvaju. Navodno ima prebivalište u Osijeku i sklon je skitnji.

No, ovo nije jedini slučaj koji se proteklog vikenda dogodio u Zagrebu.

Zagrebački vikend obilježilo je nasilje Prekjučer oko pola tri u Plitvičkoj ulici u Trnju, ispred kafića 'Limb', 51-godišnji Radomir S. pogodio je hicem iz pištolja u glavu 30-godišnjega Željka Č., koji je vozilom Hitne pomoći prevezen u bolnicu i sada se liječnici bore za njegov život.

Zagrebački policajci u noći s petka na subotu morali su dva puta na Peščenici uporabiti oružje kako bi zaustavili mlade sumnjivce za koje se utvrdilo da su kriminalci i bjegunci.

Jedan od njih pokušao je automobilom pregaziti policajca koji ga je nakon toga hicem iz pištolja ranio u nogu i spriječio ga u bijegu.

Ostali mladići dan kasnije rekli su nam kako se policija ponijela nasilnički te nisu ni shvatili da se radi o službenim osobama, a kako su policajci zapucali u zrak, počeli su bježati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene