Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ključ u bravu

Vlasnik karlovačkog kluba nakon opasnog incidenta za DNEVNIK.hr: "Definitivno zatvaram, ništa nije vrijedno ovoga"

Vlasnik kluba Monaco nakon 12 godina poslovanja zatvara diskoteku nakon što je prošle noći sedmero gostiju ozlijeđeno uslijed ''paljenja'' šanka.

Jutro nakon horora koji se odvio u karlovačkom noćnom klubu Monaco pala je odluka. Vlasnik kluba Goran Fancev u razgovoru za DNEVNIK.hr kazao je da stavlja ključ u bravu.

"Definitivno sam odlučio zatvoriti. Noćašnja nesreća bila je kap koja je prelila čašu. Jako me potreslo, emocije su velike. Ljudske ozljede nisu vrijedne ovoga. Znam da se u noćnim izlascima svašta može dogoditi, ali je i za mene ovo preveliki stres", rekao je Fancev za DNEVNIK.hr i dodao da nastavlja voditi kafić u centru Karlovca.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Nakon 13 godina Gradu Zagrebu promijenjen kreditni rejting

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Teška prometna nesreća Vozač kamiona bio je drogiran? Probio rampu na granici i pokosio kolonu vozila - među nastradalima i šestero djece

Bio je, kaže, na hitnom prijemu karlovačke bolnice, no nije uspio vidjeti ozlijeđene. Ostavio je podatke i, dodaje, stavio se na raspolaganje. Klub je vodio 12 godina i tvrdi da nikada nije imao ovakvu nezgodu.

"Žao mi je što su moji zaposleni o zatvaranju doznali iz medija. Ponosan sam što sam toliko godina izdržao", rekao je. Kaže i da je konobarica koja je neoprezno ''palila'' šank bila specijalizirana za koktele, a u klubu je počela raditi prije dva tjedna.

"Ona nije ozlijeđena, ali je jako potresena zbog svega", rekao je Fancev.

Pročitajte i ovo Ilustracija Opoziv proizvoda Hrvatska je dio najrigoroznijeg sustava kontrole: Procjena sigurnosti mora se obaviti u što kraćem roku

Nesreća u klubu Monaco dogodila se prošle noći oko 2:30 kada je tijekom ''paljenja'' šanka plamen zahvatio nekoliko gostiju u tada punom klubu.

Na teren je izašla policija, a ukupno je sedmero ozlijeđenih zbrinuto u karlovačkoj bolnici. Dvije su djevojke zadobile teške opekline, dok su ostali pušteni kućama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene