Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvještaj policije

Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ozljede djeteta nastale su nesretnim slučajem, a policija će o utvrđenom dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija je završila istragu vezanu za slučaj ozlijeđene četveromjesečne bebe, koja je 1. veljače zaprimljena u pulsku bolnicu s ozljedama glave. "Prema dosad provedenim radnjama utvrđeno kako se radi o nesretnom slučaju", izvijestila je istarska policija. O svemu utvrđenom dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Iz policije nisu htjeli otkrivati više detalja, s obzirom na to da je riječ o maloljetnom djetetu, no potvrdili su nam da je utvrđeno kako nije bilo namjere da se dijete ozlijedi. Beba je trenutačno stabilno. 

Policija je 1. veljače dobila informaciju iz Opće bolnice Pula da su zaprimili dijete s frakturom lubanje i krvarenjem u mozgu. Četveromjesečna djevojčica tada je stavljena u induciranu komu te je hitno prevezena u riječku bolnicu, gdje se nalazila u jedinici intenzivnog liječenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija portal Moja mirovina Zanima vas kolika će vam biti mirovina? Pomoću ovog kalkulatora možete je izračunati sami

"Prema informacijama liječnice koja je bila na prijemu, dijete je bilo vitalno ugroženo, bez svijesti i s teškoćama disanja. Uvijek kod malih beba vrlo lako dođe do urušavanja stanja, doktorica je morala za dijete disati i dati mu umjetno disanje i kisik i ostalu primjenu, gdje se dijete oporavilo na te mjere", rekla je tada Gordana Antić, pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ovo morate znati Znate li čemu služi čep na vratima automobila? Ovaj detalj može spriječiti skupe popravke

Pročitajte i ovo Ilustracija nove upute Znate li za novost vezanu za bolovanje? Iz HZZO-a objasnili kakva je procedura

Roditelji su na prijem hitne pomoći u Rovinju doveli mlohavo dijete lošeg općeg stanja, izvijestili su tada. Majka i otac koji su ga doveli rekli su da je dijete do sada bilo zdravo te da je pogoršanje nastupilo naglo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene