Obavijesti Video Pretražite Navigacija
utvrđuju se okolnosti

Užas u Istri! Beba od 4 mjeseca u komi s teškim ozljedama glave. I majka je u lošem stanju?

Četveromjesečna beba s teškom ozljedom glave prevezena je u srijedu poslijepodne iz pulske u riječku bolnicu na nastavak liječenja dok policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja.

Prema zasad dostupnim informacijama, policija je u srijedu oko 15:30 dobila dojavu iz Odjela anestezije pulske Opće bolnice da su primili dijete s teškim ozljedama glave odnosno s prijelomom lubanje i krvarenjem u mozgu.

Neslužbeno se doznaje da je četveromjesečna djevojčica stavljena u induciranu komu te je hitno prevezena u riječku bolnicu, gdje je u jedinici intenzivnog liječenja.

Pročitajte i ovo Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 3 prosvjed u Sarajevu FOTO Majka ubijenog 19-godišnjaka jedva je stajala na nogama: "Kažem - sine, nemoj izlaziti, sutra je škola, a on kaže - idem, majko, neću dugo"

Kako se doznaje, zasad u ovom slučaju nema elemenata kaznenog djela jer na tijelu djevojčice nisu pronađeni tragovi nasilja, a ništa od ranije ne ukazuje na nasilno ponašanje u obitelji iz Rovinjskog Sela.

Ilustracija Ilustracija Foto: Getty Images

Policijski službenici nastavljaju voditi razgovore s članovima obitelji kako bi se utvrdile sve okolnosti tog događaja koje su dovele do teške ozljede četveromjesečne bebe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tipična hrvatska priča Kako je ministar Piletić obmanuo javnost: Majka iz Slavonskog Broda rodila devetero djece, petero joj već oduzeli. Je li mališan trebao umrijeti da se spase preostala djeca?

Kako DNEVNIK.hr doznaje, roditelji bebe kažu da nije pala s kreveta. Istražitelji provjeravaju sve okolnosti, a jedan je i loše zdravstveno stanje majke, pa nije isključeno da je pala zajedno s djetetom ili da joj je dijete ispalo iz ruku, piše N1.

Istraga je u tijeku. Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene