Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Sve je moguće"

Umirovljenica iz Zagreba na Eurojackpotu osvojila više od 600.000 eura, otkrila je svoju formulu za uspjeh

Listići za Eurojackpot, ilustracija
Listići za Eurojackpot, ilustracija Foto: Hrvatska Lutrija
Umirovljenica iz Zagreba osvojila je više od 600.000 eura na Eurojackpotu. "Igrajte sve igre, ne odustajte i čekajte jer dobitak će prije ili poslije doći. Bitno je imati kontinuitet u igranju i vjeru u dobitak", poručila je sretna dobitnica.

Umirovljenica iz Zagreba 17. ožujka osvojila je na Eurojackpotu dobitak 5+1 od 645.095,60 eura. U ponedjeljak je stigla na  glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije.

"S vama sam od samog početka, gotovo 50 godina i nikad ne propuštam priliku za igru i dobitak", rekla je sretna dobitnica. Svoj listić uplatila je na prodajnom mjestu u Zagrebu, Jablanska cesta 80.

"Bitno je odigrati kako bih se imala čemu nadati", kaže kroz smijeh umirovljenica, koja uglavnom igra Loto 7, Loto 6 i Eurojackpot.

Dosad je osvajala manje dobitke, a njezina formula za uspjeh u igrama je – ne mijenjati brojeve: "Igram iste brojeve, svoje brojeve, a radi se o datumima rođenja mojih najbližih. Uvijek sam vjerovala da će se jedan veliki dobitak dogoditi i meni, a sigurna sam da sreća prati uporne i one koji vjeruju da je sve moguće", rekla je dobitnica i dodala: "Listić nisam zaboravljala uplatiti ni kad sam tijekom radnog vijeka bila na godišnjem odmoru."

Vrijedni dobitak iskoristit će kako bi financijski pomogla obitelji, ali i potrebitim ljudima, kojih je, kako kaže, sve više. "Treba pomagati, posebice onima kojima je najpotrebnije. Zato ću nastaviti s igrom i vjerovati u još jedan dobitak – kako bih opet mogla pomoći". 

Na samom kraju uputila je poruku svim igračima: "Igrajte sve igre, ne odustajte i čekajte jer dobitak će prije ili poslije doći. Bitno je imati kontinuitet u igranju i vjeru u dobitak."

Izvlačenje igre Sve ili Ništa u ponedjeljak je pak donijelo glavni dobitak od 80.000 eura, a sreću je i ovoga puta donijelo prodajno mjesto ovlaštenog partnera Tisak u Zagrebu, Erlichova 5.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene