Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otrgnuo se s lanca

Strava u Zagrebu: Pas pobjegao iz dvorišta, ubio dva psa i ugrizao ženu

Napad psa
Napad psa Foto: Getty Images
Agresivni pas u Zagrebu je ubio dva psa te izgrizao vlasnicu jednog od njih.

Zagrebačka policija je izvijestila kako su policijski službenici uspjeli pod nadzor staviti psa koji je usmrtio dva psa te izgrizao vlasnicu jednog od njih.

"Između popodneva 29. prosinca i jutra 30. prosinca, s prostora ograđenog poljoprivrednog zemljišta na zasad neutvrđen način, prethodno zavezan pas u vlasništvu 38-godišnjaka, oslobodio se ogrlice i lanca, izišao iz prostora te nastavio kretanje bez nadzora.

OKo 8.20 sati u Ulici Čempresa napao je i usmrtio psa te također ugrizao 73-godišnju vlasnicu koja je svog šetala na povodcu, nakon čega je u Ulici Bršljana ušao u neograđeno dvorište gdje je napao i usmrtio psa u vlasništvu 75-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za blagdane Hrvatica iz Njemačke stigla u Dalmaciju na odmor, otišla kod frizerke pa se šokirala

Dolaskom u zonu mjesta događaja, policijski su službenici u Ulici Čempresa uspjeli staviti psa pod nadzor nakon čega je pas smješten u Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba.

Liječnička pomoć 73-godišnjakinji je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena, a kriminalističko istraživanje je u tijeku", izvijestila je PU zagrebačka. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene