Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigli gosti

Bandiću je uspjelo! Ljeto na Savi napokon je dobilo svoju publiku. No malo je alternativna...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skulpture životinja od slame osvanule su na obali Save uz nasip, tik do Mosta slobode. Tamo su smještene u sklopu projekta "Ljeto na Savi".

Manifestacija zamišljena da Zagrepčane konačno dovede na Savu postala je poznata upravo po suprotnom, po tome što gotovo nitko tamo ne zalazi. Ipak, ovih dana nešto malo "publike" se skupilo. Ispod skela postavljene su slamnate skulpture.  

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Ljeto na Savi Još jedan od Bandićevih projekata koji nije dovršen na vrijeme: "Inače, da sam se ja rodio malo prije, to bi već bilo tamo"

"I vi kada s dečkom počnete hodati, tri mjeseca imate problem, četvrti mjesec se uhodate. Tako i Bundek. Građani su bježali sa Save pa ih sada treba vratiti, a za to treba vremena", branio je prije nekoliko dana zagrebački gradonačelnik Milan Bandić "Ljeto na Savi", projekt koji su neki već prozvali debaklom godine. 

Bandić misli da nešto više od 11 milijuna gradskih kuna, koliko je ulupao u manifestaciju, nije bilo uzalud jer će sve profunkcionirati za godinu, dvije ili tri. Dotle će u njega ulagati koliko je potrebno. 

"Ljeto na Savi" počelo je početkom srpnja, sa zakašnjenjem jer radovi nisu bili gotovi. Onda je napokon krenulo, ali ni tada sve skele nisu do kraja bile postavljene. Skele su međuvremenu završene, ali publika nikad nije došla.

Otužne slike DJ-eva koji glazbu puštaju jedino portiru koji se dosađuje možda će barem malo razvedriti slamnate skulpture.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene