Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pravomoćna presuda

Šefu ličkog HDZ-a zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su teže ozlijeđene dvije osobe - uvjetna kazna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru objavilo je odluku suda u slučaju šefa ličko-senjskog HDZ-a Marijana Kustića zbog izazivanja prometne nesreće.

Kako je priopćilo vukovarski ODO, Općinski sud u Vukovaru je na sjednici optužnog vijeća donio presudu na temelju sporazuma stranaka.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković skupio 76 potpisa Anketa Dnevnika Nove TV Hrvati otkrili smatraju li da je Domovinski pokret od HDZ-a dobio previše, premalo ili dovoljno: Pogledajte rezultate glasanja Davor Ivo Stier Iznio četiri zahtjeva Stier o Bartuličnim zahtjevima: "Sigurno će naši timovi uskladiti program"

Kustić je proglašen krivim za izazivanje prometne nesreće i osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci, ali je izrečena uvjetna presuda od dvije godine prema kojoj Kustić neće u zatvor, ako u roku od dvije godine ne počini novo kazneno djelo.

Presuda je pravomoćna jer su se i branitelj i oštećenici nakon objave presude odrekli prava na žalbu, stoji na stranicama DORH-a.

Podsjetimo, Marijan Kustić je u lipnju prošle godine skrivio prometnu nesreću tako što je ušao u raskrižje i oduzeo prednost prolaska drugom automobilu. S njim je u automobilu na suvozačevom mjestu bio je Tomislav Madžar, savjetnik Predsjednice RH, a on je u nesreći teže ozlijeđen, kao i suvozač u drugom automobilu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene