Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navodno bio i naoružan

Rojs se potukao na misi zadušnici za Šuška?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prošlotjednoj misi zadušnici za bivšeg ministra obrane Gojka Šuška u crkvi Bezgrešnog začeća blažene Djevice Marije došlo je do tučnjave nekoliko osoba u kojoj je sudjelovao i umirovljeni general Ljubo Ćesić Rojs.

Iako se još uvijek ne zna točan povod za izbijanje tučnjave, pretpostavlja se da je ona povezana s nedavnim Rojsovim medijskim istupima u kojima je Antu Gotovinu, Antu Rosu i Ljubu Grepu optužio da su mu oteli vlasništvo nad tvrtkom Hidroelektra, piše Nacional. Dodaje kako je sreća što tučnjava nije završila tragično jer su neki od sudionika, među kojima i Rojs, bili naoružani. Nacional piše kako je Ljubo Ćesić Rojs navodno u jednom trenutku krenuo prema svojem automobilu s namjerom da izvadi pištolj. No, drugi sumnjaju u takav razvoj događaja i tvrde da je Rojs pobjegao u automobil kako bi izbjegao ozbiljne batine.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika Uhićen je VIDEO S pištoljem uletio u crkvu tijekom mise, pokušao upucati svećenika: Kamere snimile napad Slika nije dostupna RS optužuje hrvatske generale? Rojs: Ako će nas dražiti, formirat ćemo snage i osloboditi Banja Luku

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene