Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjetski nanbudo kup u Maroku

Reporter Provjerenog ponovno najbolji na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istaknuti novinar i višestruki svjetski prvak u Nanbudo borbama, Edin Mahmuljin, vratio se sa Svjetskog kupa iz Casablance.

Reporter Provjerenog nastupio je u kategoriji samoobrane protiv dvojice napadača. Pritom je koristio svoje znanje ručnih i nožnih udaraca te vratolomnih bacanja koje su osnova Nanbudo sporta.

Pročitajte i ovo Geert Wilders Završili parlamentarni izbori Antiislamski i antieuropski populist mogući novi premijer zemlje tulipana: "Nizozemska će biti vraćena Nizozemcima, tsunami azila i migracija bit će obuzdan" Slika nije dostupna Strahote rata VIDEO: Intimna tragedija novinara Provjerenog

Zajedno sa svojim kolegama Darkom Laktašićem i Vedranom Sedlarom uvjerljivo je osvojio zlato. Održano natjecanje okupilo je oko stotinjak natjecatelja iz desetak zemalja svijeta među kojima su Maroko, Tunis, Švicarska, Kanada, Italija i druge zemlje.

'Uz svakodnevni novinarski i istraživački rad zbog kojeg su reportaže emisije Provjereno iznimno gledane, svakako je veliki uspjeh biti i dalje u vrhu sporta kojim se bavim od pete godine života. Sve godine truda, vježbe i mog rada ovakvim uspjesima su nagrađene', ističe Edin. Uz nove novinarske izazove, Edina u studenom očekuje i novi nastup na svjetskom prvenstvu u Italiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene