Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blagdanski tjedan

Blagdanska kupovina u posljednji čas: Pogledajte koje trgovine i centri danas rade

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Bliže se blagdani, što znači da pojedine trgovine i šoping-centri rade prilagođeno. Provjerili smo kakvo će im biti radno vrijeme.

Na Božić i Novu godinu neće raditi nijedan šoping-centar ni trgovina. Provjerite gdje možete obaviti kupovinu u ostalim danima, a vremena je još malo. 

Studenac - radno vrijeme

Radno vrijeme Studenca razlikuje se od mjesta do mjesta, popis trgovina pogledajte OVDJE.

Plodine - radno vrijeme

Poslovnice Plodina ovih blagdana rade prilagođene, a radno vrijeme svoje trgovine provjerite OVDJE.

Pročitajte i ovo Branimir Nestorović lista kontroverznog liječnika Trijumf doktora koji je slao žene u epicentar zaraze: "To je najsmješniji virus u povijesti"

Spar - radno vrijeme

Poslovnice Spara i Interspara radit će prilagođeno, dok 26. prosinca neće raditi uopće.

Odgovorili su nam da će hipermarketi Interspar u cijeloj zemlji od 20. do 23. prosinca te 30. prosinca raditi produženo do 22 sata.

Na Badnjak će Interspar u cijeloj Hrvatskoj raditi do 17 sati, dok će poslovnica u Mall of Split biti zatvorena. Spar će raditi skraćeno, do 14 sati.

Ilustracija Ilustracija Foto: Getty Images

Na Staru godinu svi hipermarketi Interspar radit će do 17 sati, dok će oni u svim centrima City Centre one, Arena centru, Mall of Split, RI Tower i Portanova centru u Osijeku biti zatvoreni. Spar će raditi skraćeno do 14 sati.

Koje su iznimke, provjerite OVDJE.

Lidl - radno vrijeme

Iz Lidla su nam odgovorili da neće raditi 24., 26. i 31. prosinca. Radno vrijeme za ostale dane možete pogledati OVDJE.

Kaufland - radno vrijeme

Kauflandove trgovine na Badnjak i Staru godinu rade skraćeno. 24. prosinca tako će raditi do 16 sati, a 31. prosinca do 18 sati. Njihove trgovine bit će zatvorene 26. prosinca. Novosti pratite OVDJE.

Konzum - radno vrijeme

Konzum je objavio da neće raditi 26. prosinca, dok će za Badnjak njihove poslovnice raditi prilagođeno. Radno vrijeme pojedinih trgovina provjerite OVDJE.

Pročitajte i ovo Branimir Glavaš - 1 Prijavio ga Vladimir Šeks Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu

City Center one - radno vrijeme

Trgovački centri City Center one zatvoreni su na Božić, blagdan svetog Stjepana, Staru i Novu godinu. Centri rade na Badnjak, a detaljan popis poslovnica pogledajte OVDJE.

Arena centar - radno vrijeme

Arena Centar na Badnjak će raditi skraćeno. Trgovine rade od 9 do 17 sati. Na blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca, Arena Centar neće raditi. 31. prosinca također su zatvorene trgovine, radit će svega tri poslovnice. Radno vrijeme pojedinačnih poslovnica provjerite OVDJE

Avenue Mall - radno vrijeme

Trgovine su u Avenue Mallu zatvorene 25. i 26. prosinca, dok će 24. i 31. prosinca raditi skraćeno do 18 sati.

Detaljan popis trgovina i ostalih poslovnica provjerite OVDJE.

Tower Center Rijeka - radno vrijeme

Riječki šoping-centar otvoren je na Badnjak, a trgovine će biti zatvorene 25., 26. i 31. prosinca. Radno vrijeme provjerite OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene