Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na moru

Tragičan kraj potrage za nestalim roniocem: Na dubini od 23 metra pronađeno tijelo u šibenskom arhipelagu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Luka Gerlanc/Cropix
Akcija traganja u šibenskom arhipelagu, koja je trajala od jučer ujutro, okončana je pronalaskom tijela nestalog.

Traganje za nestalim roniocem u šibenskom arhipelagu okončano je pronalaskom tijela, javlja Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Traganje za nestalim roniocem izvršili su službenici Postaje pomorske policije Šibenik, sa dvije policijske brodice, o čemu je obaviještena Lučka kapetanija Šibenik, čija je spasilačka brodica bila u stanju pripravnosti tijekom trajanja traganja za nestalim.

Pročitajte i ovo Potres u BiH Jutro nakon snažnog potresa VIDEO Četvero ozlijeđenih u potresu u BiH: Oštećene brojne kuće, uništeni krovovi, brojni građani noć proveli na otvorenom

Naime, policijski službenici pokrenuli su površinsko i podmorsko traganje jučer, 30. prosinca nešto prije 09.40 sati, za državljaninom Republike Hrvatske, čiji nestanak je prijavio prijatelj, nakon što se isti nije vratio u predviđeno vrijeme iz ronjenja.

Traganje je okončano istoga dana u 13.50 sati, kada su pripadnici policijske ronilačke skupine pronašli, nažalost, beživotno tijelo nestalog na dubini oko 23 metra, kod otoka Tmara, nakon čega je tijelo prevezeno policijskom brodicom u daljnje postupanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene