Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporazumno napušta kompaniju

Promjena u Upravi Konzuma: Ines Lozić dala ostavku, novi član već imenovan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članica Uprave Konzuma Ines Lozić dala je ostavku na svoju funkciju i sporazumno napušta kompaniju, a Nadzorni je odbor u odmah nakon ostavke imenovao novog člana Uprave.

Ines Lozić, dosadašanja članica Uprave Konzuma zadužena za financije i IT, dala je ostavku na svoju funkciju i obavijestila Nadzorni odbor da sporazumno napušta kompaniju, objavljeno je u utorak na službenim stranicama Agrokora. Ostavka na snagu stupa 25. rujna.

Pročitajte i ovo Papa Franjo Papa prihvatio Poljski biskup dao ostavku: Bio je nemaran oko slučajeva svećeničkog zlostavljanja djece Mohamad Štajeh Rat u Gazi Palestinski premijer podnio ostavku: "To ima smisla samo u kontekstu dogovora za sljedeću fazu"

Nakon obavijesti da Ines Lozić napušta Upravu, Nadzorni odbor Konzuma održao je sjednicu na kojoj su članovi imenovali novog člana Uprave, Uroša Kalinća.

Lozić je u Konzum došla 2017. godine, a u najtežim je trenucima poslovanja Konzuma dala "ključan doprinos stabilizaciji poslovanja kompanije, kao i cjelokupnom procesu izvanredne uprave", napisali su iz Agrokora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene