Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poput predloška za film

Mislite da vam je teško u životu? Mateova životna priča možda je dobra lekcija upravo za vas

Mateo Sadlek i Kristina Čorak (Foto: Dnevnik.hr)
Mateo Sadlek i Kristina Čorak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Mateo Sadlek i Kristina Čorak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Mateo je bio neželjeno dijete. Roditelji su ga u Domu za nezbrinutu djecu ostavili kad je imao šest godina. Drugu priliku za normalno djetinjstvo nije dobio. Nitko ga nije posvojio. Povlačio se po domovima do svoje 18 godine, a tada je morao na cestu.

Sam samcat na svijetu, jednostavno odbačen. Spavao je po klupama, napuštenim kućama, po 4, 5 dana ne bi imao što jesti. I tada, kad je bio na samom dnu, u život mu je ušao čovjek koji ga je spasio. Mateova nevjerojatna životna priča je poput predloška za film i zapravo dobra lekcija svima koji misle da im je teško u životu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje Radovi na aglomeraciji u karlovačkoj Zvijezdi - 1 Obnova iz pakla Žena upala u iskopanu rupu duboku tri metra, radove kao da izvodi tvrtka A je to, a neki su u suzama zvali gradonačelnika

Mateo nije znao zašto su ga roditelji napustili, a niti što dalje. S 18 godina je morao napustiti Dom i započeti samostalan život. U potrazi za roditeljima pronašao je surovu realnost - da je i dalje u životu osuđen samo na sebe. Ulica je postala njegov dom, hladne napuštene zgrade njegovo sklonište. Danas kao 23-godišnjak primjer je kako i najteža sudbina može završiti lijepo, samo se ne treba predati.

Cijelu priču pogledajte u priloženom videu.

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene