Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preuređuje se splitska bolnica

Šest sati s djetetom čekala u splitskoj bolnici pa pobjegla kad su sestre došle po leš: "Bila sam šokirana..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku je preuređenje splitske bolnice i započinje izgradnja Objedinjenog hitnog bolničkog prijema. Zbog toga je Hitni dječji prijam na Firulama spojen s Traumatologijom, odjelom koji je tik uz Intenzivnu njegu.

Šokirana majka koja je s djetetom šest sati čekala nalaze krvnih pretraga nije mogla vjerovati da se pored djece prevoze leševi i ljudi kojima vire šipke iz nogu.

Pročitajte i ovo Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada Radovi u Vukovarskoj ulici u Splitu Krive građevinske radove FOTO Velika rupa u centru Splita: Građani strahuju od urušavanja žile kucavice grada

"Tamo je opći kaos, zarazna djeca skupa su s ljudima koji imaju traumatološke ozljede i među tim starim bolesnicima koji se itekako tu mogu razboliti. Bila sam šokirana kada sam vidjela da pored djece u čekaonici na kolicima prevoze ljude sa šipkama koje im vire iz nogu. Na kraju sam s djetetom pobjegla vani kada je sestra došla i zamolila nas da se malo pomaknemo da mogu preuzeti nečiji leš", ispričala je za Dalmatinski portal.

Zabrinuta žena pita se jesu li mogli pred bolnicu dovesti kakav kontejner.

"Tko o tome odlučuje i šta će biti kad sad korona navali", pita se mlada Splićanka.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene