Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UŽIVO na Novoj TV i na Dnevnik.hr

'Sve možemo večeras očekivati i miran razgovor i žustru raspravu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
20 godina iskustva Mislava Bage najbolja su garancija za ono što nas večeras očekuje - sučeljavanje predsjedničkih kandidata koje ćemo gledati uživo na Novoj TV od 20:00, upravo pod Baginim vodstvom.

U najneizvjesnijim predsjedničkim izborima do sada Hrvatska odlučuje hoće li dobiti Predsjednika ili Predsjednicu? Biračima će donošenje odluke kome dati svoj glas biti lakše nakon što ih sučeli novinar koji puna dva desetljeća prati najvažnija događanja na domaćoj političkoj sceni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba za glasove Kako ste vi doživjeli debatu? Slika nije dostupna Najneizvjesniji predsjednički izbori Burna rasprava - Grabar Kitarović: Ja ne znam lagati; Josipović: Ja sebe ne smatram lašcem

'Sve možemo večeras očekivati – i miran razgovor i žustru raspravu. Pitanja će zahtijevati konkretne odgovore kandidata - i kad budu otkrivali svoje poteze unutar predsjedničkih ovlasti i kad budu govorili o svojim stavovima. Bitno je i da biračima kažu i kako će se postaviti prema Vladi i strankama koje ih na ovim izborima podupiru, ukoliko osvoje 5-godišnji mandat', najavio je Mislav Bago.

Tijekom 75 minuta Ivo Josipović i Kolinda Grabar Kitarović borit će se za glasove onih koji su ih odabrali u prvom krugu, ali i za 400 tisuća birača koji su svoj glas dali njihovim protukandidatima.

Podsjetimo, najgledanije sučeljavanje prvog kruga predsjedničkih izbora bilo je upravo ono na Novoj TV, a gledao ga je čak svaki drugi gledatelj koji je u to vrijeme bio pred malim ekranima. Točnije, odgovore tada četvero kandidata na Bagina pitanja gledalo je više od 840 tisuća gledatelja!

Evo kako se predsjednički kandidati pripremaju za debatu Dnevnika Nove TV

O važnosti večerašnjeg sučeljavanja svjedoči i činjenica da će sliku iz studija Nove TV diljem svijeta odaslati Agence France Presse, jedna od najvećih novinskih agencija, kao i Xinhua, kineska novinska agencija koja djeluje na globalnoj razini.

Ne propustite najvažnije sučeljavanje prije izbora večeras uživo od 20:00 na Novoj TV i na portalu Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene