Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U četvrtak sučeljavanje

Evo kako se predsjednički kandidati pripremaju za debatu Dnevnika Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neke od svojih političkih poruka, predsjednički kandidati imat će priliku prenijeti i u programu Nove TV gdje će u četvrtak odmah nakon Dnevnika uživo odgovarati na pitanja Mislava Bage.

Prije nego zapjevaju onu pobjedničku, predsjednički kandidati susrest će se uživo pred kamerama NOVE TV. Vrijeme do sučeljavanja Ivo Josipović uvjerava iščekuje i više nego spreman. 'U top formi sam. Očekujemo zanimljivu raspravu! Važno je građanima i građankama pokazati ne samo lijepe riječi', rekao je Josipović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sama objavila Kolinda prestigla Ivu! Slika nije dostupna Dobili brojne pozive Građanima stižu neprimjerene poruke: Josipovićev stožer zbog njih prozvao HDZ!

Kolinda Grabar Kitarović - priznaje - poradit će na greškama iz posljednjeg televizijskog nastupa. 'Nitko nije savršen, tko radi taj i griješi! Uvijek imam nekakve notice ispred sebe, brojkice, kako bi me podsjetilo. Nemam ja neke velike šalabahtere', rekla je Grabar Kitarović.

VIDEO Evo što o nastupu predsjedničkih kandidata u debati kažu stručnjaci

Pune ruke posla i u stožerima. Medijski je interes - golem. 'Više novinara se javlja i stranih i domaćih. Svi bi samo nešto kratko, svi bi nešto u prolazu', rekao je Mladen Pavić, glasnogovornik Kolinde Grabar Kitarović.

U samoj završnici kampanje i u protivničkom je taboru življe nego inače. Bitno im je i kakav će dojam ostaviti u debati. 'Gledamo gdje su bile neke manjkavosti, neke slabosti i na to mu ukazujemo', rekla je Mladenka Šarić, glasnogovornica Ive Josipovića.

Svoje političke stavove i poruke - opet imaju priliku obrazložiti Mislavu Bagi. Odgovarat će na njegova pitanja. Sučeljavanje u prvom krugu na Novoj TV gledalo je 840 tisuća gledatelja. A i jedan i drugi predsjednički kandidat žele u, možda za njih presudnoj večeri, pridobiti baš njih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene