Obavijesti Video Pretražite Navigacija
maturirala s 5

Predsjedničina kći Katarina Kitarović otputovala na Harvard

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kći Predsjednice Katarina Kitarović otputovala je na studij na Harvard.

Katarina Kitarović primljena je na čak četiri najprestižnija svjetska sveučilišta, a od jeseni će studirati na američkom Harvardu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UPALA SLIJEPOG CRIJEVA Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Slika nije dostupna Revija pobjednika Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom pratila nastup kćeri na Zlatnoj pirueti

Kako doznajemo, Katarina je maturirala s odličnim u zagrebačkoj 15. gimnaziji. U rješavanju standardiziranih testova sposobnosti, koji služe kao prijamni ispit na preddiplomske studije u SAD-u, bila je među jedan posto najboljih.

"Katarina je do određene mjere javna osoba jer se bavi umjetničkim klizanjem, no jako cijeni svoju privatnost i ne želi da se o njoj govori kao o kćeri Predsjednice, ne želi biti javna osoba'', rekao je izvor blizak obitelji.

Kći predsjednice Grabar-Kitarović je i vrhunska sportašica. Državna je prvakinja u umjetničkom klizanju.

Porukom na Facebooku od Katarine se emotivno oprostila Predsjednica.

''Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja, Anđele moj! I vrati se gnijezdu svom. Hrvatska te čeka raširenih krila! Beskrajno te vole tvoji nadasve ponosni Mama i Tata", napisala je mama Predsjednica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene