Katarina Kitarović danas je krenula u SAD studirati na prestižnom Harvardu.

Galerija


Kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović danas je otputovala u Sjedinjene Američke Države.

Vezani članci Berlin prosvjeduje zbog smrti Georgea Floyda - 1 Ispovijest tetke ubijenog Georgea Floyda: "Psi imaju bolji tretman nego što ga je imao on. To ne možete izbrisati iz sjećanja" Provjednici ispred Bijele kuće - 4 Kaos u SAD-u ne jenjava, uhićene tisuće ljudi, među njima i kći gradonačelnika New Yorka. Trumpa s obitelji odveli u podzemni bunker

Katarina Kitarović tamo će studirati na prestižnom Harvardu, a predsjednica se od svoje mezimice oprostila i na svom službenom profilu na Facebooku.

Tamo je objavila njezinu fotografiju iz 2008. godine u Bijeloj kući i u bijelom od glave do pete, a ispod nje je napisala:

"Mama, Hrvatska nije nikakva potkova ni perec! Hrvatska je sokol raširenih krila! (Washington, travanj 2008., 7-godišnja Katarina u razgovoru u Bijeloj kući).

Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja, Anđele moj! I vrati se gnijezdu svom. Hrvatska te čeka raširenih krila! Beskrajno te vole tvoji nadasve ponosni Mama i Tata."

Podsjetimo, predsjednica se u svibnju ove godine pohvalila činjenicom da je njezina kći primljena na čak četiri američka sveučilišta koja su joj ponudila stipendiju, no Harvard joj je bio prvi izbor. 

Mjesecima se šuškalo da vara djevojku s pjevačicom, a sada se pojavilo i novo ime