Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA DNEVNIK NOVE TV

Policija potvrdila: "Požar je nastao isključivo ljudskom rukom, i to na dva odvojena mjesta"

Još uvijek se istražuju sve okolnosti pod kojima je, braneći kuće, tragično stradao vatrogasac Goran Komlenac, kao i uzroci požara u Dubrovačkom primorju.

Policija ozbiljno sumnja da je požar podmetnut i da je uzrok ljudski faktor. Potvrdio je to i službeno za Dnevnik Nove TV i načelnik kriminalističke policije Dubrovačko-neretvanske županije koja s odvjetništvom vodi istragu. Građane mole za pomoć u potrazi za počiniteljem.

Pročitajte i ovo Požar na Jarunu Još nepoznat uzrok Požar u Zagrebu: Iz zgrade izlazio crni dim, intervenirala hitna pomoć Pad aviona na Floridi Očekuje se istraga VIDEO Avion se srušio na kuću na Floridi: Broje se mrtvi, izbio je i veliki požar

"Požar je nastao isključivo ljudskom rukom, i to na dva mjesta koja su fizički odvojena 50-ak metara. Istraga se dalje kreće u dva smjera. Moramo istražiti okolnosti nastanka samog požara, ali i stradavanja unesrećenog vatrogasca.

Ovim putem pozivamo građane ukoliko imaju bilo kakva saznanja o okolnostima nastanka požara da se s punim povjerenjem obrate policiji", rekao je Zoran Tikvica, voditelj službe krim-policije PU dubrovačko-neretvanske.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene