Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Policija otkrila detalje o požaru restorana na petrinjskom području, materijalna šteta oko 500.000 eura

Požar u restoranu Mlinski kamen
Požar u restoranu Mlinski kamen Foto: Facebook/JVP Petrinja
Policija je otkrila detalje o požaru restorana na petrinjskom području.

U petak, 15. rujna oko 9 sati u mjestu Brest Pokupski na petrinjskom području došlo je do požara restorana 48-godišnjeg vlasnika koji je u potpunosti izgorio. Požar su lokalizirali djelatnici JVP Petrinja, DVD Petrinja i Mala Gorica.

Pročitajte i ovo Pacijent oboljen od Nipah virusa Panika u Indiji Pomalo zaboravljeni virus ponovno hara! Sve počinje glavoboljom i pospanošću, ali brzo može nastupiti koma

Danas u jutarnjim satima, na mjestu događaja policijski su službenici u suradnji s inspektoratom zaštite od požara, eksploziva i oružja ove Policijske uprave obavili očevid kojim je utvrđeno da se kao uzrok požara ne može isključiti kvar na neispravnim električnim instalacijama niti zapaljenje uslijed plamena iz roštilja. Obavljenim očevidom nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Turski predsjednik Tayyip Erdogan Pregovori o pristupanju u zastoju Erdogan: "Bude li potrebno Turska bi se mogla razići s Europskom unijom"

Materijalna šteta se procjenjuje na oko 500.000 eura, a policija će o ovom događaju Općinskom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene