Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREKRŠIO NEKOLIKO ZAKONA

Policija objavila detalje incidenta u Splitu: Mladić koji je ukrao noževe iz trgovine i mahao njima po ulici danas na sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je jučer uhitila 23-godišnjaka jer je na drzak način narušavao javni red i mir te uznemiravao građane. Kod mladića su pronađena dva noža koja je uzeo iz prodavaonice.

Mladić kojeg je jučer splitska policija uhitila jer je usred bijela dana mahao nožem na ulici danas je doveden na Općinski prekršajni sud u Splitu.

Podsjetimo, policija je jučer oko 15:48 zaprimila dojavu da ulicom hoda muškarac koji u rukama nosi noževe. Zatim je ušao u trgovinu i uzeo još jedan nož te se vratio na ulicu i bježao policijskim službenicima. Nije reagirao na policijske zapovijedi pa su ga policajci nakon 20-ak minuta svladali silom koristeći sprej i lisice.

Od 23-godišnjaka su oduzeta dva noža te je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je narušavao javni red i mir na naročito drzak način tako da je iz prodavaonice uzeo dva noža i na ulici uznemiravao građane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prozvao ih za izmjene ugovora Stojić Deban pozvala Tomaševića da se ispriča: "Takve radnje nisu se dogodile, i takve radnje nisu niti u tijeku da se dogode"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve zbog pandemije Mi računamo na sezonu, ali jedni od naših najvjernijih turista izgleda ne planiraju putovanja ove godine

 

Osim što je ostvario obilježja prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prekršio je i Zakon o nabavi i posjedovanju oružja građana.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene