Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pa, zar opet?

VIDEO Novi incident! Pogledajte kako je Pernar ponovno upao Tomaševiću na presicu i što je gradonačelnik napravio

Pernar upao Tomaševiću na konferenciju
Pernar upao Tomaševiću na konferenciju Foto: Screnshoot/Facebook
Novi incident na konferenciji za medije zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića. Na presicu je opet upao bivši saborski zastupnik Ivan Pernar.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević otvorio je novu pješačku zonu na dijelu Masarykove ulice - od Gundulićeve do Tesline, te na dijelu Preradovićeve - od raskrižja s Masarykovom i Teslinom do Berislavićeve ulice.

Tom prilikom zabilježen je novi incident. Na presicu je opet upao bivši saborski zastupnik Ivan Pernar. Među ostalim, Pernar je upitao Tomaševića zašto je lagao kad je rekao da će napraviti reviziju gradskih poslovanja.

Pročitajte i ovo Pacijent oboljen od Nipah virusa Panika u Indiji Pomalo zaboravljeni virus ponovno hara! Sve počinje glavoboljom i pospanošću, ali brzo može nastupiti koma

"Zašto ste lagali roditeljima odgojiteljima? Obećavali ste u kampanji da ćete napraviti neovisnu reviziju gradskog poslovanja. Građane ne zanimaju vaše priče. Građani su zatrpani smećem", nabrajao je Pernar.

"Upadate u riječ, ovo nije ponašanje, prekidate me dok govorim", rekao je Tomašević. "Ovdje ima puno građana za koje vjerujem da se slažu što širimo pješačku zonu", nastavio je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pao diler Maloljetnik prodavao drogu, slijedi kaznena prijava

Uslijed je pljesak Zagrepčana i Zagrepčanki. 

"Nitko nas neće zaustaviti da radimo ono što smo obećali građanima", dodao je Tomašević. 

U jednom trenutku uključili su se i drugi koji su došli s Pernarom te se  dobacivanje pretvorilo u viku. Tomašević je rekao da nema smisla nastaviti presicu te pozvao građane i novinare da prošeću s njim uređenom pješačkom zonom.

 

Nova pješačka zona uvodi se paralelno s početkom obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti, a sve kako bi se oslobodilo što je više moguće javnog prostora za pješake i bicikliste te potaknulo građane na korištenje javnog prijevoza.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene