Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Adut za Banske dvore

Sandra Benčić kandidatkinja je za premijerku: "Naša je osnovna motivacija vratiti povjerenje"

Premijerska kandidatkinja stranke Možemo! Sandra Benčić
Premijerska kandidatkinja stranke Možemo! Sandra Benčić Foto: Lucija Ocko/Cropix
Vodstvo stranke Možemo! predstavilo je svoju kandidatkinju za premijerku. Izabrana je Sandra Benčić!

Sandra Benčić bit će premijerska kandidatkinja stranke Možemo! na predstojećim parlamentarnim izborima, objavilo je vodstvo te stranke na konferenciji za novinare. 

"Nakon kraće rasprave 50 članova vijeća jednoglasno je odlučilo da to bude Sandra Benčić, koja je sa mnom dobila mandat da vodi stranku", rekao je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Rekao je kako je Sandra Benčić ne samo najbolja kandidatkinja stranke Možemo! nego je i najbolja kandidatkinja za premijerku uopće.

Izvijestio je da se on kao gradonačelnik Zagreba namjerava kandidirati i za drugi mandat prvog čovjeka grada.

Pročitajte i ovo Beba Tabu-tema Prva "beba iz epruvete" slavi 40. rođendan: "Hrvatska ima jedan od najboljih uvjeta liječenja neplodnosti"

"Naša je osnovna motivacija da vratimo povjerenje. U ovih 30 godina stvoren je jedan nakaradni sistem. Imamo pravo tražiti krov nad glavom, a da ne završimo u dužničkom ropstvu do kraja života. Možemo i moramo stremiti tome da Hrvatska postane jedna od najuspješnijih zemalja u zelenoj tranziciji", istaknula je Benčić.

"U ovih 30 godina zemlja je postala zarobljenik jedne stranke koja doživljava ovu zemlju, ljude i resurse kao svoj feud i to moramo zaustaviti jer vrijeme curi i stvar će postati nepopravljiva", rekla je.

"Možemo postati zemlja u koju će dolaziti ljudi jer znaju da se ovdje može kvalitetnije živjeti. Pozivam građane da zajedno stvorimo bolju zemlju za sve nas, a posebno za generacije koje dolaze", zaključila je Benčić. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene