Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otac nestale Australke: Tražit ću je do kraja života!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac mlade Australke koja je nestala u Dubrovniku zavjetovao se kako će je pronaći pa 'makar je tražio do kraja života'.

No premda se njezin brat sprema otputovati u Hrvatsku da pokrene potragu, obitelj smatra kako ima samo 2% šanse da će je pronaći živu.

Pročitajte i ovo Nikola Gračak Jeste li ga vidjeli? Oglasila se sestra nestalog Nikole: "Molim vas kao Boga!" Nestala žena Traje potraga Jeste li je vidjeli? U Zagrebu je prije nekoliko dana nestala mlada Peruanka


21-godišnja studentica posljednji je put viđena prošli četvrtak, u noćnom klubu 'Fuego', u gradiću blizu Dubrovnika.


Milka Perković, vlasnica hostela u kojem je Britt Lapthorne odsjela kaže kako mlada Australka nije prespavala u hostelu u četvrtak navečer, niti se vratila da pokupi svoje stvari. Otac tvrdi kako njegova kćer nikada ne bi ostavila stvari i putovnicu u hostelu.


'Sve ukazuje na to da se radi o mogućoj otmici, jer Britt je jako dobro organizirana i gotovo je nemoguće da se iz nemara ne bi vratila po svoje stvari,' dodao je.

 

>> Pomozite: U Dubrovniku nestala 21-godišnja Australka!

Gospodin Lapthorne tvrdi da iako je njegov sin otputovao u Hrvatsku, on sam to ne namjerava učiniti.


'Kada bi otišao tamo ne bi se vratio dok je ne pronađem, pa makar to trajalo tjedan, godinu, 10 godina. Pa i ako će potraga trajati dok budem živ, učinit ću sve da je pronađem', tvrdi otac.


Hrvatska policija u potrazi koristi pse tragače, a pregledavaju se i snimke sigurnosnih kamera. Istraga se proširila i na planinsko područje, obalu i obližnje gradove.


Prijateljica nestale Australke, Tara Reynolds pokrenula je grupu na Facebooku koja sada ima više od 1800 članova kako bi se proširila informacija o njenom nestanku. 'Sve što mogu učiniti jest proširiti informaciju o tome, nadajući se da ju je te kobne noći netko, negdje vidio', rekla je Tara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene