Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča iz Slavonskog Broda

FOTO Odrekla se onoga što voli da razveseli druge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Evica Funarić u korizmi nije jela čokoladu, ali ju je kupovala. Skupljenu zalihu odnijela je u Dom za djecu u Slavonskom Brodu. Priču o skromnoj djevojci ispričao nam je njezin prijatelj jer su saznali da nisu svi slatkiši ranije dolazili do onih kojima su bili namijenjeni,

Evica Funarić iz Slavonskog Broda već četvrtu godinu zaredom u tamošnji Dom za djecu nosi - gomilu čokolade.

Pročitajte i ovo Ilustracija obratite pozornost Državni inspektorat povlači popularnu čokoladu Ilustracija Objavio časopis Teški metali pronađeni u popularnim američkim čokoladama: Može izazvati probleme u živčanom sustavu

I u 2014. se tijekom korizme odrekla svog omiljenog 'poroka', ali, iako čokoladu nije jela, kupovala ju je. U 40 dana skupilo se 300-tinjak većih i manjih pločica kojima je u petak razveselila najmlađe.

Evica je inače djelatnica jednog ugostiteljskog obrta u Slavonskom Brodu. Kada se među gostima pročulo za njezinu lijepu gestu i oni su počeli donositi poklone, pa Evica u Dom pored čokolade nosi i odjeću, obuću i druge stvari.

Korizma: Crkva predlaže odricanje od kupnje nedjeljom

Priču o skromnoj Evici ispričao nam je njezin prijatelj. Naime, saznali su da svi slatkiši ranije nisu dolazili do onih kojima su bili namijenjeni, pa uz podršku žele osigurati da dođu u ruke onih kojima su namijenjeni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene