Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U svega par sekundi

Šetnja ove obitelji lako se mogla pretvoriti u dramu: Na rivi ih iznenadio i "poklopio" val

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šetnja tročlane obitelji centrom Hvara u subotu se u par sekundi pretvorila u dramu kad je more počelo nadirati na rivu.

Obitelj koja je u subotu šetala centrom Hvara dok se spremalo nevrijeme šetnja se ubrzo pretvorila u dramu kad je more počelo nadirati na rivu. Veliki val uplašio je dijete koje je počelo vrištati, a idući val je bio toliki da je "preklopio" tročlanu obitelj koja se nakon toga uspjela skloniti dalje od mora. Video je objavio portal Dalmacija News.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza! Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata

Inače, prema prognozi DHMZ-a danas na Jadranu prevladava promjenljivo oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u drugom dijelu dana lokalno uz obilne oborine.

Poslijepodne i navečer kiša i pljuskovi očekuju se i u središnjoj Hrvatskoj.

Slab do umjeren istočni i jugoistočni vjetar, prema kraju dana će okrenuti na sjeveroistočni i jačati. Na Jadranu umjereno do vrlo jako jugo, popodne i olujno, a na sjevernom dijelu okretat će na vrlo jaku buru i sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 16 do 20 Celzijevih stupnjeva, a u gorju malo niža.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene