Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROVJERENO VEČERAS U 22:20

Neodgovorena pitanja sa suđenju Čačiću u Mađarskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepravomoćna presuda je donesena, ali su mnoga pitanja ostala nerazjašnjena.

Nepravomoćna presuda kaže: Radimir Čačić je kriv. No, brojna pitanja oko nesreće su ostala nerazjašnjenja: od otvorena oba zračna jastuka, što je potaknulo sumnje da je Čačić imao suputnika, do vještačenja samo fotografija, a ne automobila - za koji nitko ne zna gdje je završio.

Pročitajte i ovo Autobus Flixbusa koji se prevrnuo u blizini Leipziga Utvrđuje se uzrok nesreće Protiv vozača Flixbusova autobusa vodi se istraga: Osumničen je za ubojstvo iz nehaja Mario Banožić Neslužbeno Tri mjeseca kasnije: Banožić odstupio s pozicije predsjednika županijskog odbora HDZ-a

Činjenica je da se takva strašna nesreća može dogoditi svakom vozaču. Ipak, dogodila se prvom potpredsjedniku Vlade kojeg uza sve prati dojam bahatosti. U večerašnjem prilogu ekipa Provjerenog pita se: bi li i taj "svatko" ostao na dužnosti drugog čovjeka Vlade? Provjereno ne propustite večeras u 22:20!

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene