Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skočio kroz prozor

"Neću se predati, sutra idem u rat!" Javio se kriminalac koji je progutao žilete i pobjegao policiji

Ilustracija
Ilustracija Foto: Vlado Kos/Cropix
Srđan Martinović objavio je kako je pobjegao zagrebačkoj policiji. Tvrdi da se neće predati, već da ide - u rat.

Policija još uvijek nije uhvatila muškarca koji im je u četvrtak pobjegao kroz prozor bolnice na Rebru, ali on se nije pritajio. Naprotiv, javlja se medijima i objavljuje fotografije na društvenim mrežama. 

"Ja sam Srđan Martinović i pobjegao sam iz bolnice na Rebru. Javio sam vam se jer želim demantirati da imam ikakve veze sa Srđanom Mlađanom", izjavio je bjegunac za Jutarnji list te objasnio kako je došlo do bijega.

Tvrdi da je bio uhićen u Varaždinu prošlog utorka te da je u srijedu prepraćen u policijsku postaju u Petrovoj ulici u Zagrebu. Nevjerojatno zvuči i tvrdnja da je pred inspektorima u Petrovoj uspio progutati jedan žilet, a još dva nakon što je stigla ekipa hitne pomoći.

"Odvezli su me na Rebro i na gastroskopiji su vidjeli da su mi tri žileta u želucu, a sada mi je još jedan ostao u želucu. Ja ne znam je li mi poderao crijeva ili ne", ispričao je Martinović. 

Pročitajte i ovo Ilustracija pokušali sve zataškati? Policija ga uhitila pa pobjegao kroz prozor bolnice! U tijeku je lov na bjegunca

Iako je u javljanju tvrdio da leži u krevetu, na društvenim mrežama je u nedjelju objavio seriju fotografija pozirajući kraj bijelog Porschea Panamere. 

Tvrdi i da se nema namjeru predati, a onda je ispalio još jedan hit. "U srijedu idem u Ukrajinu, u rat, ali predati im se neću. Vozit će me prijatelj", rekao je Martinović za Jutarnji.

Pročitajte i ovo Uhićenje Hrvata u Madridu "European Most Wanted" VIDEO Pogledajte snimku uhićenja Hrvata u Madridu: Pao jedan od najtraženijih bjegunaca

Policija nije izvijestila o Martinovićevu bijegu, već je prvu informaciju o tome dala tek nakon našeg upita u petak. Potvrdili su tada da im je pobjegao iz KBC-a Zagreb, a detalje o gutanju žileta nisu otkrivali. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene