Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"European Most Wanted"

VIDEO Pogledajte snimku uhićenja Hrvata u Madridu: Pao jedan od najtraženijih bjegunaca

Uhićenje Hrvata u Madridu
Uhićenje Hrvata u Madridu Foto: Screenshot / Twitter Policía Nacional
Španjolska policija objavila je snimku uhićenja Hrvata koji je bio na Europolovoj tjeralici kao jedan od najtraženijih bjegunaca Europe.

Objavljen je video uhićenja Hrvata u Madridu. Kako je objavila španjolska policija na Twitteru, Hrvata su tražili "zbog nasilnih događaja iz 2019. godine". Uhićen je u središnjem madridskom hotelu kada se otišao sastati sa svojom partnericom. Među njegovim stvarima pronađena je krivotvorena dokumentacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krivotvorenje diploma Više se ni kod susjeda ne može po diplomu: Velika akcija u BiH, uhićeno više ljudi na fakultetima

Istražitelji Nacionalne policije otkrili su da se 20. veljače sastao sa svojom partnericom u hotelu u središtu Madrida. Protiv njega se vodi kazneni postupak zbog sudjelovanja u tučnjavi koja se dogodila u hrvatskom noćnom klubu. Uhićeni Hrvat nanio je teške tjelesne ozljede drugoj osobi.

Kako je objavila španjolska policija na svojim stranicama, velik dio prošlog Božića proveo je na Ibizi, odakle se kasnije preselio u Barcelonu. Protiv njega se vodila istraga, zbog koje je već bio u zatvoru. Osim toga, pokušao je vatrenim oružjem ubiti još jednog čovjeka u Hrvatskoj, navodi španjolska policija.

Uhićenje Hrvata u Madridu Uhićenje Hrvata u Madridu (Foto: Screenshot / Twitter Policía Nacional)

Hrvat se nalazio na Europolovoj listi najtraženijih bjegunaca "European Most Wanted".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene