Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključite se u akciju!

'Najveći dar - ŽIVOT!': Ovo je Mirjanina borba s ALS-om!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući Slavici Horvat, koja je poslužila mnogima kao primjer hrabre majke koja nije odustala od borbe za svojeg sina, pokrenuta je još jedna akcija.

Mirjana Sreš se već osam mjeseci bori sa opakom bolesti ALS! To je neurološka bolest koja zahvaća motorne neurone te progresivno napada i onesposobljava mišiće nogu i ruku, govora, disanja i na kraju gutanja. Oboljeli ostaju u potpunosti paralizirani dok mozak funkcionira. Mirjana više ne hoda samostalno, a  lijeva ruka joj je u potpunosti atrofirala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za one iziritirane polijevanjem VIDEO Zašto se polijevaju vodom? Ovo je jedini video koji morate pogledati Slika nije dostupna Zvuči nevjerojatno Utopio se suosnivač Facebook hita 'Ice bucket challenge'!

Zahvaljujući Slavici Horvat, koja je poslužila mnogima kao primjer hrabre majke koja nije odustala od borbe za svojeg sina, pokrenuta je još jedna akcija koja bi pomogla Mirjani Sreš da nađe spas u bolnici Relife International Medical Centar u Pekingu u Kini.

Liječenje i put u Kinu Stjepana će koštati 300.000 kuna, darežljivi Vinkovčani odlučili su pomoći

Potrebni troškovi lječenja za Mirjanu iznose 29.800,00 dolara plus troškovi putovanja.

S obzirom na Mirjaninu životnu situaciju, živi u podstanarskom stanu sa 2400 kuna bolovanja, obitelj i prijatelji koji su pokrenuli ovu akciju, nadaju se da će i ona ujediniti Hrvate, koji su poznati da vole humanitarno djelovati te na koncu prikupiti toliko potreban novac za Mirjanino lječenje kako bi sa svoje četvero unučadi mogla još dugo uživati u životu i biti uz njih na njihovom putu.

Za više informacija o akciji posjetite službenu Facebook stranicu.

Pomoć možete uplatiti na žiro račun Reiffeisen banke: HR0924840083115587322 ili pak na devizni račun: HR5524840083190061445.

I najmanje pomoć biti će velika!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene