Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u srijedu navečer

Teška prometna nesreća u Zagrebu: U silovitom sudaru dvaju automobila jedan završio na krovu, ima i ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkom Prilazu Gjure Deželića došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su se sudarila dva automobila.

U večernjim satima na raskrižju Prilaza Gjure Dželića i Medulićeve ulice u Zagrebu došlo je do teške prometne nesreće. U silovitom sudaru dvaju automobila jedan je završio na krovu, a kako prenose očevici, ima i ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prometne gužve Kamioni u koloni čekaju pred ulazom u Sloveniju Policija, ilustracija Prekinut promet Tragedija u blizini Karlovca: U sudaru s teretnim vozilom smrtno stradao motociklist

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija objavila podatke Drastične kazne dale rezultat: U prvih mjesec dana od primjene novog zakona znatno pao broj poginulih u prometnim nesrećama

Pročitajte i ovo Mobitel u vožnji Ne tipkaj dok voziš Porazna statistika zbog koje su izgubljeni brojni životi

Po prvim neslužbenim informacijama, ozlijeđeno je troje ljudi, no još nije poznata težina ozljeda. O jačini sudara svjedoči i snimka s mjesta nesreće, gdje su na cesti ležali rasuti dijelovi automobila, a uništen je i semafor. Krivac je, prema neslužbenim informacijama, pobjegao s mjesta nesreće te se za njim traga.

Iz policije su potvrdili da su dobili dojavu o nesreći te da je na teren poslana i hitna pomoć. Više će informacija biti poznato nakon očevida.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene