Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRŠ I LOM U ZADRU

Muškarac poludio zbog gubitka pa iskalio bijes na aparatu za igre na sreću

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je sjedalicom i fizičkom snagom oštetio aparat za igre na sreću. Materijalna šteta procijenjena je na dvije tisuće eura.

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za oštećenje tuđe stvari počinjeno na štetu trgovačkog društva sa sjedištem u Zagrebu.

Nakon što je policija zaprimila dojavu, kako je u ponedjeljak 25. rujna 2023. godine oko 2 sata ujutro u Zadru na predjelu Bulevara u automat klubu, muškarac sjedalicom i fizičkom snagom oštetio aparat za igre na sreću te se nakon toga udaljio iz kluba, policijski službenici su istog dana uhitili 39-godišnjaka.

Osumnjičenik je doveden u službene prostorije policije gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta procjenjena je na dvije tisuće eura.

Protiv 39-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena zbog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari, navodi se u priopćenju PU Zadarske. 

Pročitajte i ovo Kubanski vojnici - 1 plaćenici u potrazi za boljim životom Prevareni i očajni, idu u rat za Rusiju: "Potpisali smo ugovor s vragom, a vrag ne dijeli slatkiše"

Slobodna Dalmacija navodi da je muškarac izgubio veliki iznos u automat klubu, te je nakon toga oštetio aparat za igre na sreću. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene