Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpisan ugovor

Mueller od Konzuma preuzima Kozmo drogerije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mueller trgovina Zagreb i Konzum potpisali su ugovor prema kojem će Mueller preuzeti trgovačko poslovanje drogerijskom robom koje je Konzum obavljao u specijaliziranim prodavaonicama pod brendom Kozmo, izvijestili su u utorak iz Konzuma.

Poručuju kako će ''navedena suradnja omogućiti Muelleru daljnje jačanje svoje prisutnosti i pozicije na hrvatskom tržištu, dok će Konzumu osigurati daljnji fokus na core business''.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odmah prestanite s konzumacijom Ministarstvo s tržišta povlači jednu čokoladu jer bi u njoj mogli biti komadići plastike Slika nije dostupna zbog korone zatvorene granice Koronavirus odvojio roditelje od beba: Još 125 djece čeka da netko dođe po njih

''U skladu s najavljenom poslovnom strategijom snažnog fokusa na osnovnu djelatnost, donesena je odluka o izlasku Konzuma iz segmenta drogerija. Vjerujem da smo u drogerijskom lancu Mueller pronašli pouzdanog partnera koji će na zadovoljstvo naših potrošača u narednom razdoblju dodatno razvijati drogerije i njihovo poslovanje. Konzum će kao tržišni lider, u 2017. godini koja je ujedno i godina obilježavanja Konzumovog 60-tog rođendana, i dalje raditi na ukupnom unapređenju svog poslovanja'', izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene