Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Novca mora biti"

Ministar državne imovine: "Nacionalni stadion mora se izgraditi što prije, za tri godine može biti završen"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski ministar državne imovine Goran Marić istaknuo je u srijedu da je izgradnja nacionalnog nogometnog stadiona potrebna i da se to mora napraviti što prije.

"Izgradnja nacionalnog stadiona ne samo da je realna, ona je potrebna. To se mora napraviti što prije i ako se tome ozbiljno pristupi za najkasnije tri godine stadion može biti završen", izjavio je novinarima ministar Goran Marić uoči sastanka užeg kabineta Vlade RH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STABILNO JE Bivši ministar Goran Marić pretrpio teški srčani udar, hospitaliziran je u KB-u Sveti Duh Slika nije dostupna Sukob interesa Ministrica Nikolina Brnjac kažnjena s 2000, Goran Marić s 4000 kuna

Proteklih dana mnogi su isticali da je od nacionalnog stadiona važnija izgradnja nogometne infrastrukture širom Hrvatske.

"Jedno ne isključuje drugo, i mora biti novca. Država potroši na mnoge stvari, često i nepotrebne. Samo malo racionalizacije i sve se to može financirati", dodao je ministar državne imovine.

Na novinarski upit da li je pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu bilo mjesto u autobusu sa igračima prilikom svečanog povratka sa SP, ministar Goran Marić je odgovorio: "Pa kako ne bi bilo ako su ga igrači zvali". (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene