Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mesić Jurašinoviću poručio da ode u Vrapče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski odvjetnik Ivan Jurašinović, u ime Marina Tomulića, podnio je istražnom sudu u Nanterreu kaznenu prijavu protiv Marka Nikolića i ostalih, među kojima je i Mesić, zbog pokušaja ubojstva njegova klijenta. Što o tome misli Stjepan Mesić, poslušajte u izjavi u video prilogu.

Općinski sud u Crikvenici u rujnu 2002. pravomoćno je Tomulića osudio na jednogodišnji zatvor zbog gospodarskog kriminala.

Pročitajte i ovo Ilustracija stanari u strahu Još jedan napad psa u Vrapču, ozlijeđena je žena: "Čuli smo zapomaganje. Krv joj je curila s čela" Ilustracija Djeci pružena liječnička pomoć Uhićen vlasnik psa koji je napao djecu u Vrapču, pas oduzet vlasniku

Tomulić, koji je u bijegu pred hrvatskim pravosuđem, u nekoliko navrata optuživao Petrača za šverc oružja i reket tijekom nabave devedesetih godina.

Tvrdi da je Petrač naručio njegovo ubojstvo, a predsjednika Mesića optužuje da mu je pružao političku zaštitu. 

Mesić je za Novu TV kaznenu prijavu komentirao kako bi Jurašinović trebao posjetiti psihijatrijsku bolnicu Vrapče.

 "Nikakve veze s Petračem nemam, niti sam imao u to vrijeme. Ja njega nisam niti sreo. Prije nego je pobjegao u inozemstvo sreo sam ga dvaput, sasvim slučajno."

"Zašto oni kažu da sam ja njihov politički mentor, valjda taj odvjetnik zna. Ja bih mu preporučio kad dođe u Zagreb da posjeti Vrapče, tamo ima izvrsnih liječnika i možda mu mogu pomoći", zaključio je Mesić svoj komentar o tome da je bio zaštita Petraču.

S anonimne mail adrese autoru bloga peratovic.blog.hr još je prije nekoliko dana pristiglo pismo francuskog odvjetnika Ivana Jurašinovića upućenog predsjedniku RH Stjepanu Mesiću 04. studenoga 2006., a ovaj je bloger prvi razotkrio cijeli slučaj. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene