Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ujak otkrio zločin

Sud je proglasio ubrojivom: Majka iz pakla mačetom ubila sina (5) pa mu pojela dio glave

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Majka koja je mačetom ubila petogodišnjeg sina, skuhala mu dio glave i pojela dio proglašena je ubrojivom.

Hanaa Mohamed Hassan (29) na sudu će odgovarati za ubojstvo sina Youssefa nakon što ga je mačetom rasjekla, skuhala mu dio glave i tijela te pojela u kući u egipatskom selu Abu Shalabi. 

Egipatsko javno tužiteljstvo presudilo je da osumnjičena nema psihičkih poremećaja. Dodatnom istragom utvrđeno je da je majka bila pri zdravoj pameti te da nije konzumirala nikakve droge ili lijekove koji bi utjecali na njezino psihičko stanje. Hassan je izvedena pred kazneni sud, gdje će joj se suditi za ubojstvo.

Pročitajte i ovo Ubojstvo djevojke u Indiji nasmrt pretučena Širi se snimka ubojstva 16-godišnjakinje, javnost je bijesna: "Glava joj je bila smrskana. Nitko joj nije pomogao, snimali su..."

Prema novim informacijama, majka je svojeg sina ubila udarivši ga mačetom tri puta po glavi. Zatim je njegovo tijelo isjekla na komadiće da uništi dokaze. Ipak, uhićena je prije nego što je uspjela zakopati dijelove tijela. Glavu i ostale dijelove mesa skuhala je u kipućoj vodi na štednjaku prije nego što je dio pojela.

Zločin je otkrio ujak žrtve koji je prošlog mjeseca pronašao dijelove tijela nećaka u kanti za smeće. Majka je dijete ubila da spriječi bivšeg muža i njegovu obitelj da komuniciraju s njim, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija "on je sociopat" Užas u Americi! Otac ubio dijete, prije 10 godina tresao sina do iznemoglosti: "Tada je osuđen na 45 dana zatvora"

Priznanje da je pojela dio glave svojeg mrtvog djeteta jer je "željela da zauvijek ostane s njom" šokiralo je policajce.

"Kada sam stigao, policija mi je onemogućila da vidim sina jer je scena bila toliko užasna", rekao je djetetov otac i bivši muž Hassan. Muškarac je dodao da je do rastave došlo zato što se s njom nije htio preseliti na posjed koji je dobila od oca te da je ona ta koja je inicirala prekid.

"Nedavno ga je pokušavala udaljiti od mene i usaditi mu mržnju prema meni", poručio je otac. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene