Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najava premijerke

Kosor: Uklonit ćemo prepreke investicijama u gospodarstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je za Novu TV kako će jedan od idućih Vladinih poteza biti uklanjanje prepreka investicijama u hrvatsko gospodarstvo.

Kosor je rekla da je o tome dogovorila skori sastanak s predsjednikom Hrvatske udruge poslodavaca Damirom Kuštrakom. Premijerka je u izjavi novinarima, na pitanje novinarke Nove TV, nakon izvanredne saborske sjednice potvrdila da je s Kuštrakom dogovorila sastanak na kojemu će se pokušati naći rješenje za stvaranje povoljne poduzetničke klime u Hrvatskoj. Napomenula je i da je Vlada utemeljila međuresorno povjerenstvo koje bi uskoro trebalo utvrditi koje su to prepreke, ali i da će ona neovisno o tome uskoro razgovarati s Kuštrakom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki interes Tko će preuzeti velike poljoprivredne kompanije u Hrvatskoj? Oglasila se Fortenova Slika nije dostupna Usmjeriti ih prema ugroženima Hrvatska udruga poslodavaca: ''Vlada hitno treba objaviti daljnje mjere pomoći gospodarstvu''

>> Kosor odgovorila Kuštraku na tvrdnje iz Dnevnika Nove TV

>> 'Poslodavci od Vlade ne traže novce, samo neka nas pusti na miru'

Na novinarsku primjedbu da je Kuštrak u posljednje vrijeme spominjao antipoduzetničku klimu koja vlada u Hrvatskoj, odgovorila je da ju se ne pokušava posvaditi s Kuštrakom. 'Ako Kuštrak govori da poduzetnička klima nije onakva kakvu bismo htjeli, tu ima puno posla za nas i sve ono što pokušavamo napraviti na tragu je toga', rekla je Kosor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene